Præsentation af QuickSleeper5: Hvordan rengøres QuickSleeper5?

I dag viser tandplejeren Jacob, hvordan man skiller QuickSleeper5 ad, og viser hvilke dele der skal rengøres efter brug. Typisk vil man have omkring fem tubuler man skifter imellem, så man altid har en ren tubule ved hånden og ikke skal vente på rengøring.

Se videoen herover, eller læs hvad han siger her:

Hej og velkommen til gennemgang af QuickSleeper5.

I dag skal vi fokusere på hvilke dele af QuickSleeperen der skal rengøres efter brug. Når man er færdig med at injicere, skal stemplet køres tilbage.

Det gøres ved at man i toppen af QuickSleeperen kan se tre forskellige knapper. En lukket lås til at installere og fastspænde kanylen, en åben lås til at afinstallere kanylen og en ring til at køre stemplet tilbage.

Så nu trykker man på ringen, for at få stemplet tilbage. Når motoren stopper med at køre, og indikationslampen stopper med at blinke, kan vi afinstallere kanylen. Det gøres ved at holde fast på kanylen og trykke på den åbne lås.

Nu kan vi tage tubuleholderen af ved at rotere, tage tubulen ud, og skrue plastikhylstret ud. Disse to ting skal køres i autoklaven. Når de er færdigautoklaverede, skal der tilsættes en lille dråbe olie på plastikhylstret her. Og selve tubuleholderen og plastikhylstret skrues sammen igen. Det hjælper til at plastikhylstret kan rotere gnidningsfrit inde i tubuleholderen.

Typisk vil man have fem udskiftelige tubuleholdere for konsekvent at kunne benytte sig af sin QuickSleeper, uden at skulle vente på rengøring.

Vi holder løbende introkurser i intraossøs anæstesi, hvor du kan møde QuickSleeper5, se teknikken og proceduren, og stille alle de spørgsmål du måtte have. Derefter får vi en god burger eller sandwich. Ring til os allerede i dag og hør, hvornår næste kursus er på 3965 0598 eller rhdental@rhdental.dk

Comments closed

No comments. Leave first!