3965 0598

Kurser

Her kan du se, hvilke kurser vi afholder. Ring til os på 39650598, hvis du vil høre mere om kurserne herunder.

Lige nu tilbyder vi disse kurser:


Mød QuickSleeper5 og bliv klogere på intraossøs anæstesi

Invitation til tandlæger, tandplejere, tandkirurger, rodbehandlingsspecialister, endodontister og børnetandlæger

Er du nogensinde blevet frustreret over mandibulare ledningsanalgesier, der bare ikke virker trods supplerende dybe infiltrationer og fuld læbeeffekt? Vil du gerne kunne love dine patienter smertefri behandling? Med rutinemæssig implementering af intraossøs anæstesi kan vi elegant og forudsigeligt give patienterne en øjeblikkelig analgesi med fuld effekt, som også aftager efter vores ønske.

Du har mulighed for at tilkøbe et introkursus i intraossøs anæstesi og QuickSleeper5, når du køber QuickSleeper5. Kurserne afholdes både i København eller Aarhus. Du kan her høre om fordelene ved intraossøs anæstesi, hvad det kan gøre for din klinik og din arbejdsglæde, samt introduktion til selve QuickSleeper5. 

Tilmelding: Ring til os på tlf. nr.: 39650598 eller send os en mail på rhdental@rhdental.dk. Så bliver du skrevet på listen til næste introkursus i København eller Aarhus.

Kursusgiver: Tandlæge Daniel Okuno er uddannet ved Panum i 2003 og har anvendt intraossøs anæstesi siden 2005. Siden 2008 har han været selvstændig klinikejer i Ordrup, Charlottenlund.

Billede af QuickSleeper5 i brug

Masterclass i QuickSleeper5 og intraossøs anæstesi

Du har mulighed for at tilkøbe et masterclass kursus, når du køber QuickSleeper5 hos os. Dette betyder, at når du har haft QuickSleeperen i 3-6 måneder, inviterer vi dig med til et masterclass. Her gennemgår vi teknikken ved stolen, cases, din erfaring og spørgsmål. Grunden til, at der skal gå 3-6 måneder er, at du skal have anvendt QuickSleeper5 i din dagligdag og således har fået erfaring på området.


UDSAT Bicon World Congress i Prag

Forlænget weekend i Prag til Bicons 35 års jubilæum

Tag med os til Bicon World Congress i smukke Prag på en forlænget weekend med faglig sparring, ny viden og kulturelt indspark.

Det smukke arkitektoniske Žofín Palace beliggende på en ø i midten af Prag danner den perfekte ramme for fejring af Bicons 35 årsdag, og dette implantatevent vil inspirere alle. Benyt chancen og udvid din horisont for, eller konsolidér din viden omkring, ultrakorte implantater og de enestående behandlingsmuligheder, der kan opnås hermed.

Kontakt os, hvis du er interesseret, så vender vi tilbage, når vi ved mere. På 39650598 eller rhdental@rhdental.dk