3965 0598

Kurser

Her kan du se hvilke kurser vi afholder. Ring til os på 39650598, hvis du vil høre mere om kurserne herunder.

Her er en liste over de kurser vi tilbyder nu:


Mød QuickSleeper 5 og bliv klogere på intraossøs anæstesi

Invitation til tandlæger, tandplejere, tandkirurger, rodbehandlingsspecialister, endodontister og børnetandlæger

Er du nogensinde blevet frustreret over mandibulare ledningsanalgesier, der bare ikke virker trods supplerende dybe infiltrationer og fuld læbeeffekt? Vil du gerne kunne love dine patienter smertefri behandling? Med rutinemæssig implementering af intraossøs anæstesi, kan vi elegant og forudsigeligt give patienterne en øjeblikkelig analgesi med fuld effekt, som også aftager efter vores ønske.

Kom til introkursus i intraossøs anæstesi i København eller Aarhus og hør om fordelene ved intraossøs anæstesi, samt hvad det kan gøre for din klinik og din arbejdsglæde. Kurset er gratis, der er dog et no-show fee på 750 kr.

Tilmelding: RH Dental på 39650598 eller rhdental@rhdental.dk og bliv skrevet på listen til næste introkursus i København eller Aarhus.

Kursusgiver: Tandlæge Daniel Okuno er uddannet ved Panum i 2003, og har anvendt intraossøs anæstesi siden 2005. Siden 2008 har han været selvstændig klinikejer i Ordrup, Charlottenlund.

Ring eller skriv til os i dag og tilmeld dig vores næste kursus.

Billede af QuickSleeper5 i brug

UDSAT: Bicon World Congress i Prag

Forlænget weekend i Prag til Bicons 35 års jubilæum

Tag med os til Bicon World Congress i smukke Prag på en forlænget weekend med faglig sparring, ny viden og kulturelt indspark.

Det smukke arkitektoniske Žofín Palace beliggende på en ø i midten af Prag, danner den perfekte ramme for fejring af Bicons 35 års dag, og dette implantatevent vil inspirere alle. Benyt chancen og udvid din horisont for, eller konsolidér din viden omkring, ultrakorte implantater og de enestående behandlingsmuligheder der kan opnås hermed.

UDSAT til ikke nærmere fastsat tidspunkt. Kontakt os, hvis du er interesseret, så vender vi tilbage når vi ved mere. På 39650598 eller rhdental@rhdental.dk


Opstartskursus og masterclass

Når du køber en QuickSleeper5 hos os, får du et opstartskursus og et masterclass med i prisen. Dette betyder, at vi kommer ud og hjælper dig med at opsætte din QuickSleeper5, vi viser dig, hvordan den skal bruges, og vi svarer på alle de spørgsmål du måtte have.

Når du har haft QuickSleeperen i 3-6 måneder, inviterer vi dig med til et masterclass, hvor vi gennemgår teknikken ved stolen, cases, din erfaring og spørgsmål. Grunden til at der skal gå 3-6 måneder er, at du skal have anvendt QuickSleeper5 i din dagligdag og således har fået erfaring på området.