3965 0598

Hvordan virker QuickSleeper5?

QuickSleeper5 virker i tre faser

I første fase bliver slimhinden lokalbedøvet inklusiv periost. Den specielle udformning af kanylen, med en spids som en skalpel, gør, sammen med den computerkontrollerede injektionshastighed, at patienten ikke mærker smerte.

I anden fase borer den samme kanyle sig langsomt og kontrolleret ind i knoglen. Der er ingen følelse i knoglen, så det gør ikke ondt.

Under tredje fase bliver bedøvelsesvæsken injiceret langsomt ind i det spongiøse knoglevæv, hvor det spreder sig, også til den fastbundne gingiva. Kanylen bliver trukket ud, og behandlingen kan starte med det samme.

QuickSleeper5 har tre flowhastigheder (HI, LO og IO)

HI (hurtig): Hurtig hastighed er beregnet til periapikale injektioner og nerveblokade i spix punkt.

Lo (lav): Lav hastighed er beregnet til intraligamentære og palatinale injektioner eller meget følsomme patienter og børn.

IO (Intraossøs): Den intraossøse hastighed er beregnet til intraossøse injektioner (osteocentrale og transkortikale). QuickSleeper5 tilpasser injektionshastigheden fra langsom i starten til hurtigere over tid under injektionen.

Daglig anvendelse

Intraossøs anæstesi med QuickSleeper5 kan anvendes til følgende:

  • Rutinebehandlinger (tandfyldning, ekstraktion)
  • Endodonti (rodbehandling)
  • Tænder med pulpitis
  • Multi-sektor anæstesi

Metoden er særligt anvendelig for børnetandlæger, da proceduren er smertefri, da der ikke er risiko for at patienten bider sig i kind og tunge på grund af bedøvelsen, og da bedøvelsen aftager umiddelbart efter patienten rejser sig fra stolen.

Bedøvelse i overkæben
Osteocentral anæstesi med QuickSleeper5 erstatter infiltrationsanæstesi i overkæben. Der er ingen ventetid før bedøvelsesmidlet begynder at virke, og der kan startes behandling med det samme. Patienten har ikke oplevelsen af at være følelsesløs i kind, læbe og tungen, og det er muligt at udføre flere behandlinger i forskellige kvadranter på én session, da QuickSleeper5 bedøver op til 6 tænder ved siden af hinanden.

Tænder i fronten
Behandling af tænder i fronten fra 3+3 er muligt ved at injicere mellem 1+1, således at alle tænder er bedøvet fra 3+ til 3+.

Osteocentral anæstesi er meget velegnet til subgingival skalering, da det er muligt at behandle flere af de bagerste tænder på én gang.

Osteocentral anæstesi med QuickSleeper5 erstatter en mandibularblokade, intraligamentær anæstesi og giver dig ro i sindet, da du ikke skal stresse i nødsituationer, og da det er behageligt for dig og patienten.