Præsentation af QuickSleeper5: Den trådløse fodpedal

Har du mødt QuickSleeper5?

Hvis ikke, så se med her. Vi har nemlig fået tandplejeren Jacob, som dagligt bruger QuickSleeper5, til at fortælle lidt om den.

I dag fortæller han hvad man kan bruge QuickSleeper5 til, samt hvordan fodpedalen virker. Vidste du eksempelvis, at fodpedalen ikke bruger batterier, selvom den er trådløs?

Se videoen ovenfor eller læs hvad der siges i videoen her:

Hej og velkommen til gennemgang af QuickSleeper5. I dag skal vi gennemgå QuickSleeperens fodpedal og de forskellige funktioner fodpedalen har.

Med QuickSleeper5 har man mulighed for at lægge intraossøs anæstesi og infiltrationer. Hvis man vil lægge intraossøs anæstesi, er det vigtigt at indikationsmåleren her står på ’IO’ for intraossøs. Skal man lægge infiltrationer, starter man med at skifte tubuleholderen til den gennemsigtige for at kunne se tubulen.

Herefter kan man skifte på knappen øverst til højre her. Et tryk og den skifter til ’Lo’. Det er for at få lav injektionshastighed. Tryk igen for at skifte til ’Hi’ for høj injektionshastighed, og endnu et tryk for at skifte tilbage til intraossøs.

Knappen øverst til venstre her hjælper med at aspirere. Et enkelt tryk, og der bliver aspireret.

Den store orange knap i midten får kanylen til at rotere. Et enkelt tryk, og kanylen vil efterfølgende begynde at rotere.

Den sidste knap her er for at injicere bedøvelsesvæsken. Tryk på knappen, og enheden vil langsomt begynde at injicere bedøvelsesvæsken. Injektionslampen hernede vil hjælpe dig ved at vise hvor langt nede i tubulen du er og langsomt pulsere.

Til sidst har vi heromme metalbøjlen, som hjælper dig til nemt at kunne manøvrere rundt med fodpedalen med fødderne.

Afslutningsvis kan jeg tilføje, at pedalen ikke har behov for hverken strømtilslutning eller batterier. Den sender signalet så snart der bliver trykket på knapperne med friktionsenergi.


Hvis du vil vide mere om QuickSleeper5, kan du læse mere lige her: Hvad er QuickSleeper5?

 

Vi holder også løbende introkurser i intraossøs anæstesi og QuickSleeper5 i København og Aarhus. Her præsenteres princippet, teknikken og fordelene, og du kan stille alle de spørgsmål du måtte have. Hvis du vil med på næste introkursus, så ring til os på 39650598 eller skriv til rhdental@rhdental.eu

Læs mere om vores introkurser her: Vores kurser

Comments closed

No comments. Leave first!