Hvad nu hvis bedøvelsen holder op med at virke?

Hvad hvis bedøvelsen holder op med at virke?

Vi har fået tandlæge Daniel Okuno til at svare på nogle spørgsmål som ofte bliver stillet om intraossøs anæstesi og QuickSleeper5. I dag svarer han på, hvad man gør, hvis bedøvelsen holder op med at virke.

Hør hans svar i videoen, eller læs hvad han svarer her:

Det er jo en kæmpe fordel at vi kan lægge en bedøvelse der virker med det samme, og har et meget veldefineret afgrænsningstidspunkt.

Man kan selvfølgelig være ude for, at en behandling trækker lidt ud, og bedøvelsen lige så stille ebber ud, men det er jo ikke noget problem, så kan man bare lægge endnu en smertefri intraossøs bedøvelse.

Vi holder løbende introkurser i intraossøs anæstesi, hvor du kan møde QuickSleeperen, se teknikken og proceduren, og stille alle de spørgsmål du måtte have. Derefter får vi en god burger eller sandwich. Ring til os allerede i dag på 3965 0598 eller rhdental@rhdental.dk og bliv skrevet på listen til næste introkursus i København eller Aarhus.

Hvis du vil vide mere om QuickSleeper5, kan du læse mere her: https://rhdental.eu/dental-hitec/quicksleeper-5/see them herehttps://www.fairbankscoop.org/contact/https://www.albrechtservice.de/solar-shop/like thiscoque de telephone zadig et voltaire

Comments closed

No comments. Leave first!