3965 0598

Clearfil ™ DC Core Plus

 

CLEARFIL ™ DC CORE PLUS er en dual-hærdende(lyshærdende med kemisk hærdende egenskaber)
to-komponent kerne opbygnings materiale. Leveres i Automix sprøjte system for æstetiske og pålidelige restaureringer. Den kemisk hærdende egenskab af dette nye opbygningsmateriale er den perfekte løsning for områder af rodbehandling, som ikke er tilgængelige for lys. For alle andre områder kan du fremskynde hærdetiden vha. lyshærdning.

For core build-up restaureringer, er det vigtigt at reducere risikoen for kontaminering med en kort og let applicering. CLEARFIL ™ DC CORE PLUS er designet til til en forenklet og optimal pasta håndtering. For alle trin – gældende rodbehandling og kerne opbygning, så kan du nøjes med kun at bruge én blandespids – takkket være 3 minutters arbejdstid.

Ny CLEARFIL ™ Universal Bond Quick er det perfekte supplement til CLEARFIL ™ DC CORE PLUS som giver et fremragende klinisk langsigtede resultatet.

Mindsket risiko for rod og kerne opbygning materiale fraktur

For at undgå højt okklusalt stres til roden, så har CLEARFIL ™ DC CORE PLUS et elasticitetsmodul tæt på dentins. Så det okklusale stres er fordelt ud over hele overfladen af rodkanalen.
På trods af tygge stres kan en stabil genopretning sikres – takket være de gode mekaniske egenskaber på CLEARFIL ™ DC CORE PLUS.

Nedsat risiko for debonding og beskadigelse af dentin

CLEARFIL ™ Universal Bond Quick er en ny universal lyshærdende adhæsiv, og især i kombination med CLEARFIL ™ DC CORE PLUS giver den pålidelige resultater.

CLEARFIL ™ Universal Bond Quick skaber en stærk kemisk binding til hydroxylapatite. Takket være kombinationen af mild ætsning og MDP monomer og ny rapid teknologi som giver en perfekt binding til dentin.
FACTS

INDIKATION

 

PRODUKTSORTIMENT

 

 

Google+