3965 0598

Clearfil Majesty ™ ES-2

CLEARFIL MAJESTY™ ES-2 er en universal komposit og med Kurarays Intuitive shade system kan alle ramme farven og fremstille en æstetisk plastfyldning der falder i et med den naturlige tand.
En ny måde at tage farveprøve på – brightness – baseret farvevalg, hvor der kun ses på hvor lys/mørk tanden er og herfra vælger den korrekte farve, så kan uovertrufne æstetiske restaureringer fremstilles.
Et bredt spektrum af farver – inklusiv 4 forskellige transparente farver og den nye måde at vælge korrekt farve, så er her en bemærkelsesværdig innovation.

 

 

 

 

Clearfil Majesty ES 2- Premium (2 lag – dentin & emalje)

Her er selve farvevalget udelukkende baseret på lysintensitet – den nemmeste parameter for øjet at forholde sig til. Er tanden lys eller mørk? Det er den eneste beslutning, der hviler på tandlægens skuldre – resten klarer kompositten!

Clearfil Majesty ES 2 Classic (1 Lag)

Sigter mod en yderligere simplificeret fremgangsmåde, idet 1 farve er alt der skal til. Dog vælges farven ud fra den klassiske VITA-skala.

De 2 systemer dækker næsten enhver restaurerings case i daglig praksis. Kuraray tror, at brightness baseret farvevalg er det vigtigste aspekt for, at matche komposit restaureringer med naturlige tænder. Begge kan anvendes både i fronten og kindtænder.

FACTS

INDIKATION

REFILL

Google+