Er det virkelig smertefrit at blive bedøvet med QuickSleeper5?

Er det virkelig smertefrit at blive bedøvet med QuickSleeper5?

Har du patienter, som frygter at blive bedøvet, fordi de ved at det gør ondt? Det er intet problem med QuickSleeper5, for som du sikkert allerede har hørt, så lægger den en smertefri bedøvelse. Men kan det nu være sandt at den er helt smertefri? Se videoen og hør Daniels oplevelse.

Vi har fået tandlæge Daniel Okuno til at svare på nogle spørgsmål som ofte bliver stillet om intraossøs anæstesi og QuickSleeper5. I dag svarer han på, om det virkelig er smertefrit at blive bedøvet med QuickSleeper5.

Se videoen herover, eller læs hvad han siger, her:

Man kan godt blive lidt i tvivl, når man ser teknikken demonstreret, om det vitterligt er smertefrit at få lagt en intraossøs bedøvelse.

Jeg havde selv brugt QuickSleeperen i mange år, før jeg fik chancen for at få den prøvet på egen krop, og jeg var imponeret over, at det var så smertefrit.

Vi holder løbende introkurser i intraossøs anæstesi, hvor du kan møde QuickSleeperen, se teknikken og proceduren, og stille alle de spørgsmål du måtte have. Derefter får vi en god burger eller sandwich. Læs mere om vores introkurser her: Introkursus. Tilmeld dig allerede i dag på 3965 0598 eller rhdental@rhdental.dkcheck my blogmy linkhandyhulle rhinoshieldpop over to this web-site

Comments closed

No comments. Leave first!